Onderwijs en Training


nieuws en media.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderwijs en Training
Aken - Pauline Van
Coach, presentatrice pauline van aken geeft media- & presentatietraining. met werkervaring als presentatrice, voice over en actrice coacht zij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling & communicatie.
http://www.paulinevanaken.nl/

Isopeda
Isopeda
http://www.isopeda.nl

Master Journalistiek
Master Journalistiek
http://www.rug.nl/let/onderwijs/communicatieeninformatie/journalistiek/

Media Academie Hilversum
Media Academie Hilversum
http://www.media-academie.nl/

MediaStages
MediaStages
http://www.mediastages.nl/

Paul Troost
In 1994 startte ik een bureau voor communicatie en tekstschrijven en specialiseerde me in onderzoek en redactie en in trainingen schriftelijke communicatie en wetenschapsjournalistiek. opdrachtgevers vind ik in de private en publieke sector.
http://www.paultroost.nl

VOB
Vob biedt alle mogelijke opleidingen voor de boekhandel en de uitgeverij. op deze site vindt u de volledige cursusbeschrijvingen en de praktische informatie. ook het laatste nieuws, vacatures en interessante links!
http://www.vob.nl/

Gerelateerd
 • 'NOS mag geen platform bieden aan Fox Sports'
  De NOS mag bij samenvattingen van het betaald voetbal geen platform bieden aan de betaalzender Fox Sports. Gebeurt dat wel, dan dreigt een dwangsom die kan oplopen tot een miljoen euro.
 • Topjournalist verlaat Daily Telegraph om HSBC-berichtgeving
  De belangrijkste politieke commentator van de Britse krant The Daily Telegraph is opgestapt vanwege berichtgeving in de krant over het schandaal rond belastingontduiking…
 • Suárez hekelt 'respectloze' Engelse media
  Luis Suárez keerde dinsdag terug op Engelse bodem voor het Champions League-duel met Manchester City. De Uruguayaanse aanvaller van FC Barcelon
 • Endemol stapt uit Marsproject
  Productiemaatschappij Endemol is niet langer betrokken bij het Mars One-project van Nederlandse bodem. Zusterbedrijf Darlow Smith Productions was in onderhandeling met de projectleiders van de ruimtemissie over een televisieproductie, maar de partijen konden het niet eens worden over het contract. 
 • Mopshondje Doug verspreidt liefde
  Mopshondje Doug is al een tijdje een ster op social media. Zo heeft het dier ruim 55.000 volgers op Instagram. De nieuwste video van het dier is heel...

 • Privacybeleid